Масла за автомобили МАСЛО TOTAL QUARTZ 9000 NFC 5W-30

За производителя и маслото:

Total е френска компания със 100-годишна история, считана за лидер в производството на горива и смазочни материали за двигатели и други автомобилни компоненти. Организация с 20 дъщерни дружества в Европа, които произвеждат и продават висококачествени продукти, разработени във френски изследователски институти. Маслата за автомобили от серията Quartz са уникален продукт на компанията, който отговаря на всички международни стандарти и изисквания за качество.

Отговаря на сертифицирането на параметрите SAE, стандартите ACEA A3 / B4. За качеството може да се съди по обема на производството и продажбите – то има продажби на повече от 400 хиляди. тона. Важен сигнал за качеството му е фактът, че маслото се използва от концерните Volkswagen, Porshe, BMW.

Предимства:
– Може да се използва с катализатори за изгаряне на FORD.
– Води до спестяване на гориво до 3%.
– Добри детергентни свойства при типичен цикъл.
– Чиста основа и модерен пакет с добавки.

В оригиналната опаковка партидният код е посочен непосредствено под номера, информиращ за литра, същата информация се дублира на гърба на продукта с баркод. Стикерът върху опаковката е направен под формата на книга. В долния десен ъгъл е изобразен удивителен знак в ромб.

Ако издърпате ъгъла на стикера, той се отваря на две части – от вътрешната страна също има два ромба с удивителен знак. Особеността на този стикер книга на оригинала е, че вътрешната му страна не залепва за ръцете и в същото време лесно се връща на мястото си и се залепва поради статиката. Фалшификатите винаги остават в ръцете ви без да се приберат или оставят въздушни мехурчета между две повърхности, тъй като те са прикрепени с лепило. На оригиналния контейнер капакът се превърта лесно във всяка посока поради специалния пръстен, на който е прикрепен. За да отворите контейнера, трябва да направите едно силно движение на една страна.

Фалшификатите все още не могат да повторят този дизайн. Между капака и шията в оригинала трябва да има разстояние 1,5 мм. И не забравяйте за качеството на пластмасата. Често производителите на фалшификати пестят от всичко и кутиите в фалшиви партиди са меки.

Заповядайте в онлайн магазин за моторни масла ЛексКар и изберете подходящото масло за вашия автомобил. При нас ще намерите голямо разнообразие от продукти, а нашите консултанти са винаги насреща.

ремонтнапокриви.org

Собственик и администратор на ремонтнапокриви.org