Видове кофражни системи

В строителния бизнес се залага на прецизност и качествено изпълнение, но не и без подходящата техника и конструкции. Бетонната смес може да се приеме за течност с тегло 2,5 пъти по-голямо от това на водата (за така наречените обикновени бетони). И като всяка течност тя трябва да се съхранява за известно време в съдове с определена форма.

Кофражът изпълнява ролята на тези съдове и на този начин определя формата и размерите на бъдещата конструкция. Съществуват различни видове кофраж според предназначението си-хоризонтален, вертикален, пълзящ, носещ. Важно е, когато се работи в сферата на строителството да се разчита на партньор, който няма да ви подведе. Такъв сайт в предлагането на строителни материали и всякакви услуги свързани с изработване и поддържане на кофраж е tirbushona.bg. Фирмата разполага с добра складова база на територията на страната и мрежа от складове на фирми-партньори, което позволява директна доставка и логистична оптимизация на услугата като се правят комбинирани курсове и групажни товари.

На сайта на Тирбушона можете да разгледате хоризонтален кофраж за тактово леене на плочи,вертикален кофраж за изграждане на стени, противоземетръсни шайби -DOKA FRAMI, FRAMAX; PERI DOMINO, TRIO; FARESIN; ALSINA, както и всички необходими кофражни елементи. Кофражните елементи също са производство на фирми с доказан авторитет и качеството им се потвърждава още веднъж от факта, че телескопични подпори DOKA, PERI, HUNNEBECK, които се предлагат и употребявани без промяна в качествените характеристики. Трегерите също заслужават споменаване заради забележителната си спецификация- водоустойчиво покритие, осигуряващо защита от плесен и гъбички, краищата на трегера са обработени за защита от повреда при декофриране, а самата дървесина е с перпендикулярно разположени слоеве.

При дървените кофражни греди са възможни и допълнителни размери, които не са включени в продуктовата гама на фирмата. tirbushona.bg също предлага и кофражи под наем, както и всички ремонтни дейности за привеждане на кофражи в техническа изправност.

ремонтнапокриви.org

Собственик и администратор на ремонтнапокриви.org