Каква е средната цена за ремонт на покриви в София?

Много хора отлагат ремонтите дейности по покривната конструкция, защото се притесняват, че нямат достатъчно средства за това начинание. Истината обаче е, че колкото повече отлагате проблема, толкова по-задълбочен става той. И ако в началото е могло да се разминете с частично ремонтиране, то след няколко месеца нещата може да са коренно различни и да ви се наложи да правите цялостна реконструкция на покрива си. Именно поради тази причина, ви съветваме да не отлагате ремонтните дейности във времето и да се заемете с тях колкото с еможе по-рано. И понеже знаем колко е важна е за вас крайната сума, днес ще разгледаме каква е средната цена за ремонт на покриви в София?

Цената за ремонт за покриви в София, а и по принцип, зависи от няколко неща. На първо място е големината на покрива, защото цената се изчислява на квадратен метър. След това трябва да се вземе предвид колко големи са щетите, които трябва да бъдат ремонтирани, висока или е сградата и има ли опасност за служителите, както и това с какви материали ще се случи самия ремонт. Има различни цени за кв.м. като може да срещнете такива от 20 до 50 и 70 лева, в зависимост от вида на фирмата, квалификацията на служители и с какви материали работи.

Ако търсите изгодна цена и добро качество, може да се доверите на фирма Станков 53 ЕООД. От вече 11 години фирмата се занимава с ремонти и изграждане на покривни конструкции, подмяна на керемиди, полагане на хидроизолация, поправка на комини и други дейности. Средно при тях цените започват от 9,90 на кв.м и могат да достигнат до 12 лева за същата площ. Разполагат с вискоквалифицирани майстори с много голям опит и ще извършат безплатен оглед на вашия обект в град София. Гаранцията, която ще получите е от 5 до 15 години, в зависимост от това какво и как е ремонтирано на вашия покрив.

ремонтнапокриви.org

Собственик и администратор на ремонтнапокриви.org